MAATWERK – KINDERKAMERS

Laat je inspireren door Studio Fien

KINDERKAMERS

Op zoek naar een compleet nieuwe kinderkamer, een nieuw bed, bureau, kinderkeukentje, kast, commode of ledikant? Bij Studiofien is vrijwel alles mogelijk op het gebied van kindermeubels. Kies zelf het materiaal, de afmeting, de kleur, de afwerking en de kleine details. Elk meubel wordt per bestelling op maat en wens gemaakt in onze werkplaats. Kindermeubels zijn mogelijk voor elk budget, ons team denkt graag met je mee.

Geef je lever de styling van je gehele kinderkamer uit handen? Combineer een nieuwe kinderkamer dan met een van onze interieur styling pakketten.

Slaap lekker!

BEDDEN/LEDIKANTEN

Een bed naar wens van je zoon of dochter, een nieuwe babykamer of tienerkamer? In onze meubelmakerij wordt elk kindermeubel met zorg op maat en wens gemaakt. Kies voor een stoer of lief meubel, voorzien van vele details of een strakke look.

Wil een matras, lattenbodem of ander accessoire mee bestellen? Geen probleem er zijn vele mogelijkheden.

Laat je inspireren door Studio Fien

KASTEN/COMMODES

Berg kleding en spullen op een ruime kast of commode, passend bij de rest van de kinderkamer. Stel zelf je indeling samen, kies het aantal deuren, deurbeslag, lades en accessoires vrijwel alles is mogelijk.

KINDERMEUBELS

Laat je kind heerlijk spelen met een van onze maatwerk kindermeubels voor binnen of buiten. Studiofien heeft een breed assortiment aan allerhande kindermeubels, van keukentjes en winkeltjes tot kleine tafeltjes, stoeltjes, opbergbakken, bureaus en wandplanken. Laat je favoriete meubel op maat maken of laat je meubel naar eigen idee ontwerpen.

meer inspiratie

Maak een afspraak

Let the children play!

Studio Fien helpt je daarbij. Laat ons de ideale wereld ontwerpen!

Naar contact