Laat je inspireren door Studio Fien

HOUTEN VLOEREN

Sloophout: Een sloophouten vloer geeft een landelijke en stoere uitstraling aan je interieur met onze sloophouten vloeren. Een sloophouten vloer geeft een unieke look aan iedere kamer en is gemakkelijk in onderhoud en gebruik.

Vraag naar onze mogelijkheden.

Overige houten vloeren: authentiek, rustiek, sfeervol en warm. Een houten vloer leeft met je mee en geeft karakter aan jouw interieur. Wil je een bestaande vloer laten opschuren, een vloer opnieuw laten behandelen of ben je op zoek naar een nieuwe houten vloer passend bij je woonwensen? Laat je dan adviseren door ons deskundige team. We denken graag met je mee.

Duurzaam en mooi

VIVAFLOORS PVC VLOEREN

Verfraai je interieur met een natuurgetrouwe en hoogwaardige pvc vloer van Vivafloors. Een vloer in je huis  bepaalt je interieur en zegt alles over wie je bent, De beste vloer is pas de beste als deze echt helemaal bij jou hoort. Een vloer die past bij jou, bij je leven en bij je interieur.  Studiofien helpt jou met het uitkiezen van de juiste vloer, de kleuren, het motief en de mogelijkheden. Doormiddel van de handige Vivafloors app kunnen wij in een klik jou interieur optisch voorzien van jouw nieuwe vloer zodat je gelijk kunt zien hoe een vloer past in jouw ruimte.

Waarom werken wij met Vivafloors? Vivafloors biedt de perfecte balans tussen topkwaliteit, levensduur, onderhoudsgemak, prijs en duurzaamheid. Niet voor niets behoren zij tot één van de grootste PVC-merken in Nederland.

Wat zijn de voordelen van pvc van Vivafloors? veelzijdig in gebruik, kind en diervriendelijk, lange levensduur, niet van echt te onderscheiden, geschikt voor vloerverwarming, onderhoudsvriendelijk en volledig en onbeperkt recyclebaar.

In onze showroom zijn alle kleurstalen te zien. Ook het leggen van de vloer en de afwerking door middel van plinten kun je aan ons overlaten.

PVC VIVAFLOORS

  • Realistisch tot in het kleinste detail
  • Breed assortiment
  • Visgraat, recht of tegel
  • Luxueus
  • Natuurgetrouwe kleuren en texturen
  • Mogelijkheden in klik en lijm pvc
  • Onderhoudsvriendelijk en jarenlang plezier

Benieuwd naar de pvc vloeren van Vivafloors? Maak een afspraak in de showroom om jouw nieuwe vloer te komen bewonderen.

meer inspiratie

Maak een afspraak

Ben je op zoek naar een luxueuze PVC vloer, een authentieke parket vloer of echte houten vloer? Samen met onze partner in vloeren TVL Parket ontzorgen wij in het gehele proces van het uitzoeken van de vloer tot het leggen en de afwerking.
Naar contact